Vakantieparken aan de Costa del Sol

Vrijheid en comfort op een vakantiepark aan de Costa del Sol

De Costa del Sol, ook wel bekend als de Zonnekust, is een razend populaire vakantiebestemming voor zonaanbidders en cultuurliefhebbers van alle leeftijden. Verblijven aan de Costa del Sol kan in tal van accommodaties. Naast hotels en appartementen bestaan er ook tal van vakantieparken aan de Costa del Sol. Een vakantiepark in Marbella of een andere badplaats is eenvoudig geboekt. Vanuit je accommodatie loop je zo naar de helderblauwe Middellandse Zee. Of de natuur in natuurlijk, want ook in het binnenland bestaan mogelijkheden. Wij zetten wat mogelijkheden op een rijtje.

De voordelen van het verblijf op een vakantiepark

Boek je een verblijf op een vakantiepark in Marbella, Torremolinos, Benalmádena of een van de andere badplaatsen aan de Costa del Sol? Dan ga je zonder meer een onbezorgde vakantie tegemoet. Op een vakantiepark aan de Costa del Sol bepaal je je eigen tempo. Terwijl alle faciliteiten binnen handbereik zijn, geniet je van je privacy en trek je dagelijks je eigen plan. Niet alleen fijn als je hartje zomer een zon-, zee- en strandvakantie viert, maar ook wanneer je voor een sportieve vakantie of een stedentrip de Costa del Sol bezoekt.

Kindvriendelijke vakantieparken aan de Costa del Sol

Spanje is voor de kleinste zonaanbiddertjes een fijne bestemming en de Costa del Sol vormt daar geen uitzondering op. Wanneer je kinderen van hun vakantie genieten, doe je dat als ouder ook. Er zijn genoeg vakantieparken aan de Costa del Sol te vinden waar de kleinste vakantiegangers centraal staan en de tijd van hun leven hebben. Speeltuinen, zwembaden met spannende glijbanen en misschien zelfs wel een springkussen dat bij kinderen altijd voor een vrolijke schaterlach zorgt. Animatie is er ook vaak aanwezig. Voor de oudere kinderen zijn er doorgaans sportieve activiteiten te beoefenen.

Genieten van mondain Marbella

Marbella staat bekend als een mondaine badplaats waar ook de internationale jetset in de zomermaanden graag neerstrijkt. De laatste jaren zijn de bezoekers echter heel divers geworden en vind je in de badplaats accommodaties voor alle leeftijden en budgetten. Een vakantiepark in Marbella geeft je te midden van al die drukte toch de rust en privacy die tijdens een vakantie zo belangrijk zijn. Er zijn zowel grootschalige als kleinschalige vakantieparken in Marbella. Vrijwel altijd is er een zwembad aanwezig. Aan de ligweide is het heerlijk vertoeven wanneer je eens wat anders wilt dan een dagje strand.

Vakantieparken in het binnenland

Natuurlijk zijn er ook vakantieparken in de Costa del Sol die niet direct aan de kust liggen. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf op een vakantiepark in de omgeving van Ronda of El Chorro. Een vakantiepark in de Costa del Sol bij die laatstgenoemde plek is meteen een mooie uitvalsbasis voor een dagtripje naar Caminito del Rey, een van de avontuurlijkste wandelpaden van Europa. Je bevindt je in een vakantiepark in dit gebied in een van de mooiste wandel- en klimgebieden van het land. Met een vakantiepark in de Costa del Sol kun je dus alle kanten op.

Handige tips & blog

overwinteren costa del sol

Overwinteren aan de Costa del Sol

Zie jij het helemaal niet zitten om die druilerige herfst en koude winter weer te moeten doorstaan? Binnen Europa bestaan enkele heerlijke overwinterbestemming...