Last minutes Costa del Sol

Last minutes naar Spanje: de Costa del Sol toont je het land op zijn best

Met een last minute naar de Costa del Sol vertrek je naar het bijna uiterste zuiden van Spanje. Een streek die geliefd is vanwege zijn uitgestrekte stranden, levendige badplaatsen, vele activiteiten én zijn golfbanen. Kies voor een last minute hotel in Torremolinos, de populairste badplaats van deze streek, of kies voor de rust van kleinere bestemmingen als Torrox of Nerja. Compleet uitrusten en weten waar je financieel aan toe bent? Kies dan voor een last minute naar de Costa del Sol op all inclusive basis.

Het hele jaar door de ideale last minute bestemming

Een last minute naar de Costa del Sol kun je het hele jaar door boeken. Deze Spaanse kust staat namelijk bekend om haar hoge aantal zonuren het gehele jaar door. Ook in de wintermaanden liggen de temperaturen nog tegen de 20 graden. Een last minute naar de Costa del Sol wordt, ook op all inclusive basis, ook in de wintermaanden volop geboekt. Heb je een losse all inclusive accommodatie geboekt? Dan kun je per taxi, bus, trein of huurauto reizen.

Populaire reisorganisaties met last minutes naar de Costa del Sol


Last minute naar Málaga

Reizen vanaf het vliegveld van Málaga naar jouw last minute accommodatie aan de Costa del Sol, eventueel op all inclusive basis, duurt soms maar heel kort. Met de bus of de trein bereik je de meeste badplaatsen vliegensvlug. Málaga zelf mag dan wel tot de grootste steden van Zuid-Spanje behoren, de stad is ook een zonvakantiebestemming. Op deze plek kun je stad en strand prima met elkaar combineren. Last minutes naar Spanje aan de Costa del Sol betreffen zo ook vaak vakanties in Málaga.

Last minute naar een hotel in Torremolinos

Alhoewel Málaga wel degelijk een aantrekkelijke optie is, vertrekken verreweg de meeste zonaanbidders naar Torremolinos. Op zoek naar een last minute in een hotel in Torremolinos? Overweeg dan eens het RIU Costa del Sol hoel, boordevol wellness, sportieve mogelijkheden en voortreffelijk eten. Ook viersterrenhotel Meliá is een comfortabel last minute hotel in Torremolinos.
Wat kleinschaligere en tevens budgetvriendelijke verblijven vind je in de wijk Carihuela.

Een last minute naar de Costa del Sol in een kleinschalige accommodatie

Twijfel je over last minutes naar Spanje aan de Costa del Sol vanwege zijn reputatie als drukke vakantiebestemming? Van je reis naar dit prachtige stukje Spanje hoef je je om die reden zeker niet te weerhouden. Massatoerisme vermijd je door de Zonnekust buiten de maanden juli en augustus te bezoeken, of door neer te strijken in kleinere badplaatsen als Nerja. Kleinschalige hotels geven je alle rust en privacy waar je naar snakt. Zo zie je deze kust van zijn meest authentieke kant.

365 dagen per jaar zonbestemming nummer één in Europa

Of je nu op zoek bent naar een last minute in een hotel in Torremolinos, Marbella, Nerja of een andere badplaats, last minutes zijn het hele jaar door te boeken. Buiten het hoogseizoen geniet je tijdens een last minute aan de Costa del Sol van de rust en authenticiteit van deze kuststreek. De temperaturen zijn zelfs in de winter nog aangenaam, alhoewel zwemmen dan niet meer wordt aangeraden. Actieve en culturele activiteiten zijn wel volop te ondernemen.

Handige tips & blog

overwinteren costa del sol

Overwinteren aan de Costa del Sol

Zie jij het helemaal niet zitten om die druilerige herfst en koude winter weer te moeten doorstaan? Binnen Europa bestaan enkele heerlijke overwinterbestemming...