Appartementen aan de Costa del Sol

Volop vrijheid in een appartement aan de Costa del Sol

Zie jij jezelf al zonnebaden aan de gouden zandstranden van Zuid-Spanje? Appartementen in de Costa del Sol zijn een fijne accommodatie voor zonaanbidders die van zelfstandigheid genieten, maar ook voor de cultuur- en natuurliefhebbers die Andalusië willen ontdekken. Vind je een appartement dat te huur staat in de Costa del Sol dat geheel naar jouw smaak is? Wacht dan zeker in de zomermaanden niet te lang met boeken. Zuid-Spanje kent een gunstig klimaat, waardoor een appartement in de Costa del Sol ook vaak voor het overwinteren wordt geboekt.

Appartementen aan de Costa del Sol: dit zijn de voordelen

Staat er een leuk appartement te huur aan de Costa del Sol? De kans is groot dat deze een centrale ligging heeft, waardoor je zowel het strand als het centrum van de badplaats binnen handbereik hebt. Appartementen aan de Costa del Sol zijn ideaal voor diegenen die tijdens hun vakantie hun eigen plan willen trekken. Opstaan en ontbijten wanneer je wilt, terugkomen van een uitstapje hoe laat je maar wilt. Jij hebt de sleutel immers in handen.

Populaire appartementen aan de Costa del Sol


De favoriete badplaatsen aan de Zonnekust

De Costa del Sol is een driehonderd kilometer tellende kustlijn. Stranden zijn er dus in overvloed, net als badplaatsen. Naast lange zandstranden liggen er aan deze kust ook verborgen baaitjes die je, zeker buiten het hoogseizoen, vaak bijna voor jezelf hebt. Vanuit je appartement aan de Costa del Sol loop je er zo naartoe. Favoriete badplaatsen zijn Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Málaga, Marbella, Nerja, Torro en Estepona. Ondanks de drukte in de zomermaanden heb je in een appartement altijd privacy.

Is een appartement geschikt voor een gezinsvakantie?

Is je oog gevallen op een appartement dat te huur is aan de Costa del Sol? Zeker wanneer deze zich op een vakantiecomplex bevindt, is de kans zeer groot dat er faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin of een zwembad met glijbanen. Kindvriendelijke appartementen bieden je ook nog eens tal van benodigdheden zoals een eetstoeltje voor de allerkleinsten. Vakantie appartementen aan de Costa del Sol vormen ook een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving.

Luxe appartementen

Een vakantie waarin het je aan niets ontbreekt? Genieten in jouw luxueuze domein met uitzicht op bergen of zee? De luxe appartementen aan de Costa del Sol zijn vaak prachtig gelegen en bieden je tal van faciliteiten. Niet zelden beschik je over je eigen zwembad, of zelfs jacuzzi! Ook kun je rekenen op een moderne keuken, een televisie, airconditioning, een wasmachine en nog veel meer. Een luxe appartement aan de Costa del Sol vind je niet alleen in mondain Marbella, maar in alle badplaatsen.

Overwinteren aan de Costa del Sol

Velen ontvluchten Nederland in de wintermaanden het liefst. Een deel van hen boekt een appartement aan de Costa del Sol om daar te overwinteren. De temperatuur in de wintermaanden is in deze Zuid-Spaanse regio meer dan aangenaam. Ook zijn er genoeg dorpjes, steden en natuurgebieden om te bezoeken. Boek je een appartement aan de Costa del Sol om daar te overwinteren? Dat wordt genieten van de rust die er dan heerst. Behalve de kust is ook het binnenland een absolute aanrader.

Handige tips & blog

overwinteren costa del sol

Overwinteren aan de Costa del Sol

Zie jij het helemaal niet zitten om die druilerige herfst en koude winter weer te moeten doorstaan? Binnen Europa bestaan enkele heerlijke overwinterbestemming...